Direct Mail verzenden anno 2024, hoe werkt dat en wat zijn de kosten?

Hoe werkt een direct Mail?

Direct mail versturen is één van onze diensten die wij verlenen. Onder dm verstaan wij het vouwen van drukwerk en brieven, couverteren (insteken van documenten in enveloppen), sealen van documenten (verpakken in folie), alternatieve verpakkingen, samenstellen van informatiemappen, inhangen van ringbanden en insteken van documenten in magazines. Ook de grafische afwerking is voor onze direct mail service geen enkel probleem. Zo versturen naast “reguliere direct mailing” ook regelmatig creatieve en aansprekende interactive direct mail.

Mailing Masters heeft ook de expertise in huis betreffende:

• Vouwen van drukwerk en brieven
Couverteren (insteken van documenten in enveloppen)
Sealen van documenten (verpakken in folie)
• Alternatieve verpakkingen
• Samenstellen van informatiemappen
• Inhangen van ringbaden
• Insteken van documenten in magazines
Porto ondersteuning

Jaren ervaring met het verzenden van direct mail

Het wordt steeds belangrijker om uw doelgroep(en), achterban, leden, en andere soorten geïnteresseerden op een leuke, zakelijke en ook creatieve manier te benaderen. Een dm versturen biedt mogelijkheden. U wilt toch ook dat uw poststuk of pakket het meest in het oog springt bij uw (potentiële) relatie en dus met veel aandacht wordt bekeken? Zeker nu het steeds moeilijker wordt om een digitale nieuwsbrief te versturen kunnen wij u ondersteunen met de mailing van uw traditionele nieuwsbrief. Door onze ruime ervaring op dit gebied kunnen onze Direct Mail specialisten u op dit gebied uitstekend adviseren.

Direct mail versturen

Wilt u meer weten? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van het versturen van direct mailings. We kijken graag samen met u naar uw wensen en naar de mogelijkheden. Op basis van hiervan kunnen wij u een passende offerte toe sturen.

U kunt ook altijd mailen naar info@mailingmasters.nl om zo meer te weten te komen over onze direct mailings. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereiken voor vragen over direct mailing versturen en het schrijven van direct mail.

Ook voor grafische afwerking

Naast dat wij jaren ervaring hebben met het versturen van direct mailings, beschikt Mailing Masters ook over een afdeling die de grafische afwerking tot in de puntjes kan uitvoeren. Bij onze grafische afdeling kunt u terecht voor het ontwerp van uw dm maar ook voor de realisatie van uw mailing. Hierbij kunt u denken aan zaken als:

• Plano informatiemappen vouwen en vullen met informatie.
• Bankafschriftenmappen vouwen en voorzien van snelhechters.
• Speciale folders naar een gewenst model vouwen.
• Permanent of non-permanent plakken van allerlei zaken op een omslag of in een binnenwerk van bijvoorbeeld tijdschriften en/of foldermateriaal.
• Showtassen vullen met informatie.
• Perforeren en in ringbanden hangen van cursusmaterialen, naslagwerken en andere informatie.
• Het in elkaar zetten en vullen van (toonbank) displays, actiepakketten.
• Uittellen en bundelen per vaste aantallen.
• Alle overige zaken waar u “handen” tekort komt!

U kunt bij ons kiezen voor Biologisch afbreekbare folie

Wij werken ook met biologisch volledig afbreekbare folie. Wij maken gebruik van twee soorten folies:

1. Polybio (maïs)
Polybio is een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare folie. Het betreft een folie op basis van PLA (polylactic acid) polymeren, deze worden gewonnen uit maïs. Reeds bij de aanmaak van de folie wordt 30 tot 50% energie bespaard. Dit heeft dus al op productieniveau enorme voordelen voor het milieu. Bovendien is PLA volledig converteerbaar in CO2 en H2O in een omgeving van natuurlijke micro-organismen. De folie is uitzonderlijk transparant en heeft een hoge glans.

2. BIO-01 (zetmeel)
BIO-01 folie is een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare folie. Het betreft een folie op basis van aardappelzetmeel. De folie is mat, vrijwel ondoorzichtig en erg flexibel.

Kosten direct mailings

De kosten van een direct mailing is afhankelijk van tal van factoren. Wilt u uw mailing van A tot Z uitbesteden of wilt u een gedeelte zelf verzorgen. Uiteraard spelen volume, planning en arbeidsintensiviteit een essentiële rol in het bepalen van de prijs van een Direct-marketing campagne. Wilt u weten wat een direct mailing u zou gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Andere diensten die wij aanbieden