Folie verpakken kiezen als verpakkingswijze voor uw mailing

Folie verpakken(sealen ), Mailing Masters neemt het werk u graag uit handen

Sealen is het verpakken in folie is de huidige tendens, uw mailing komt goed verpakt bij uw doelgroep op de mat. Deze vorm van verpakken biedt meerdere mogelijkheden. Bovendien zorgt folie verpakking voor een verhoging van de attentiewaarde.

Folie verpakken ( sealen ), wat is er mogelijk?

folie verpakken ( sealen )

Niet alleen magazine’s kunt u verpakken in de folie er zijn tal van andere mogelijkheden met deze manier van verpakken. Denkt u ook eens aan het toevoegen van bijsluiters, gadget’s, CD’s, proefmonsters enz. Overige mogelijkheden:

  • Machinaal tot maximaal 3 bijlagen bijvoegen. Eventueel meedere bijlage’s vooraf separaat vergaard en alsnog mee geseald.
  • Keuze uit verschillende soorten en diktes folie, zoals bijvoorbeeld witte baan folie en kraakfolie
  • In principe kunnen alle formaten van A4+ tot A5 worden geseald
  • Capaciteit tot een maximum van 15.000 ex per uur
  • Diverse mogelijkheden m.b.t het adresseren van de mailingen: cheshire etiket, envelop, adresdrager enz.

Kiezen voor een professioneel verpakkingsbedrijf

Bij Mailing Masters brengen wij graag geheel vrijblijvend een offerte aan u uit voor het verpakken van bijvoorbeeld uw mailing in het folie. Uit ervaring weten wij dat dit het beste werkt wanneer u per mail of per telefoon heeft aangegeven wat precies verpakt dient te worden. Twijfel dus niet langer en laat onze verpakkingsteam uw opdracht in orde maken. Mail daarom nu uw aanvraag naar info@mailingmasters.nl.