Verpakken onderbrengen bij een verpakkingsbedrijf

Wilt u het verpakken uitbesteden aan een verpakkingsbedrijf?

Het kan zeker interessant zijn om het inpakken / verpakken van uw goederen uit te besteden aan een loonverpakkingsbedrijf als Mailing Masters.  De mensen van onze verpakkingsafdeling beschikken immers over voldoende ervaring en kennis als het om het inpakproces gaat.  

Wat is loonverpakking?

Loonverpakking is wanneer er een organisatie ervoor kiest om de inpakwerkzaamheden van hun goederen uit te besteden aan een inpakbedrijf. Dit wordt ook wel co packing genoemd. Het verpakkingsbedrijf zorgt ervoor dat de producten klaar zijn voor de (her)distributie richting de afnemers.

Dit zijn de verpakkingsdiensten die Mailing Masters aanbiedt:

9 Redenen om te kiezen voor een verpakkingsbedrijf

Misschien produceert en verzendt uw bedrijf artikelen in bulk om de kosten laag te houden. U verpakt de producten alleen voor transport – dat wil zeggen dat ze nog niet klaar zijn voor de detailhandel.

In plaats van te investeren in machines, personeel en opleiding om de producten zelf te verpakken, kunt u dit werk uitbesteden aan een inpakbedrijf.

De overige 8  redenen om een inpakbedrijf in te schakelen

 1. De kans is aanzienlijk dat u niet de beschikking heeft over de juiste machines, materialen en kennis. niet beschikt over de juiste apparatuur of expertise in huis.
 2. Uw huidige capaciteit is niet voldoende om aan de vraag van uw opdrachtgevers te voldoen.
 3. U bent een reseller en wilt niet investeren in verpakkingsmateriaal en de middelen om het inpakproces in goede banen te leiden.
 4. Uw organisatie een incidentele behoefte heeft aan verpakkingscapaciteit.  
 5. U heeft te kampen met een beperkte personele bezetting.
 6. De huidige verpakkingslijnen zijn in onderhoud of niet toereikend voor een specifieke opdracht.
 7. U heeft geen of onvoldoende ruimte in uw warehouse.  
 8. U wilt de kosten overzichtelijk houden.

Wanneer u kunt u beter geen verpakkingsbedrijf inschakelen?

 1. Wanneer het om zeer geringe aantallen gaat.
 2. Wanneer u niet over voldoende financiële middelen beschikt.
 3. Wanneer u de juiste verpakkingsmachines zelf in huis heeft. Kies de ideale loonverpakker voor uw bedrijf door het onderstaande proces te volgen.

Ook kiezen voor een gespecialiseerd verpakkingsbedrijf?

De verpakkingsafdeling van Mailing Masters brengt graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u uit. Uit de praktijk weten wij dat dit het beste werkt wanneer u per mail of per telefoon aangeeft hoe, wat en wanneer uw goederen verpakt dienen te worden. Twijfel dus niet langer en laat ons verpakkingsteam uw opdracht in orde maken. Mail daarom nu uw aanvraag naar info@mailingmasters.nl.

Ook interessant:

Voor meer informatie over zowel de voordelen als de nadelen van het uitbesteden van uw verpakkingswerkzaamheden verwijzen wij u graag naar deze publicatie.

Lees meer over over onze machinale en handmatige couverteer mogelijkheden.

nl_NLDutch