Laserprinten van adresdragers, brieven en nog veel meer

Laserprinten is een belangrijke stap in het verzendproces van een mailing

Wij kennen verschillende vormen van verzenden, en voor elke vorm van verzenden geldt: er moeten adresdragers, etiketten, brieven enz enz geprint worden. Ook voor dit onderdeel van de verzending bent u bij ons in goede handen. Voor het printen hebben wij binnen ons bedrijf een aparte afdeling die gespecialiseerd is in bestandsverwerking e het printen van adressen.
Adressenbestanden kunnen in bijna elk bestandsformaat worden aangeleverd, en worden door ons omgezet tot printklare bestanden. Wat u als klant veel werk uit handen neemt.

Laserprinten

Wat is laserprinten?

Printen met behulp van lasertechniek is voordeliger in vergelijk tot inkjetprinten. Bij deze manier van printen gebruiken wij geen inkt maar van poeder dat gesmolten wordt alvorens het op het object afgedrukt wordt. Zeker voor grote volumes is het aan te raden om voor deze printtechniek te kiezen.

Uw printwerk voordelig verzenden

Post mailingen kunnen wij ook verzenden. Naast het verzendklaar maken kunnen wij namelijk vaak besparing op portokosten aanbieden. Bij Mailing Masters heeft u ook de mogelijkheid om uw direct mailing te laten printen op door u bijgeleverd briefpapier met uw eigen huisstijl.

Briefpapier soorten voor uw laserprintopdracht

Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor diverse soorten papier. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld:

  • Enkelzijdig of dubbelzijdig geprint
  • Op diverse plaatsen personaliseren
  • Gram gewichten van 80 t/m 180 grs/m²
    kunnen moeiteloos geprint worden.
  • Formaten van A6 (4 up) t/m traploos tot A3