Over ons

nieuwe pand Mailing Masters

Over Mailing Masters

Bij Mailing Masters kunt u terecht voor oplossingen van uw verzend- en logistiek vraagstukken. Op basis van onze ervaring en uiteraard kennis weten wij voor onze opdrachtgevers effectieve en besparende producten en dienstverlening aan te bieden. Ons doel is om onze opdrachtgevers in staat te stellen de interactie met hun relaties op een doeltreffende en efficiënte manier  te laten verlopen.

Voor welke opdrachtgevers werken wij?

Mailing Masters heeft een diverse groep van organisaties waarvoor wij oplossingen weten te vinden. Van MKB-bedrijven, brancheverenigingen, overheden, zorg -en onderwijsinstellingen tot multinationals.  Ook veel marketing-en reclamebureaus kiezen voor de oplossingen van Mailing Masters. Deze organisaties ondersteunen wij bij de direct mail campagnes die zij verzorgen voor hun klanten. Ook voor e-commercebedrijven bieden wij maatwerkoplossingen. Dit gaat om het uithanden nemen van de klantenservice en de logistieke afhandeling.

Diensten die wij aanbieden

Waar ligt de kracht van Mailing Masters

Onze kennis en ervaring geeft ons de mogelijkheid om de processen rondom grafische vormgeving, verzenden en warehousing te optimaliseren. Voor veel van onze opdrachtgevers bieden wij mogelijkheden om kosten en tijd te besparen. Dit doen wij door deze processen te optimaliseren. Daarnaast geven wij organisaties de mogelijkheid om zich te richten op hun core business. Het vervaardigen, de afhandeling, het registeren, het monitoren en bijsturen nemen wij graag voor onze rekening.  Ook zorgen wij ervoor dat de interactie tussen onze opdrachtgever en hun relaties als gewenst verloopt.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het nummer (+31) 0318 412 252

U kunt ons ook mailen. Wij zijn te bereiken via info@mailingmasters.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons te bezoeken. Wij zijn te vinden op de Newtonstraat 27, 3902 HP in Veenendaal.

Arend Michiel Pronk owner Mailing Masters