Uw direct mailing uitbesteden, 2 x 5 redenen

Direct mailing uitbesteden is profiteren van de kracht van direct mail

Voor dat we u 5 reden geven om uw direct mail uit handen te geven aan een gespecialiseerd direct mail bedrijf geven vertellen wij u eerst iets meer over de kracht van direct mail. Zoals u weet heeft internet en de digitalisering de wereld veroverd hebben, dat is zeker. Toch is traditionele direct mailing achteraf gezien zeker een blijvertje gebleken. Nee inderdaad het is niet meer zo dat bedrijven en organisaties massaal mailingen versturen maar hier ligt nu net de kracht. Deze manier van communiceren met huidige en potentiële klanten is tegenwoordig weer uniek, persoonlijk en bovenal effectief gebleken.

5 redenen om direct mail uit te besteden

1. Besparen op tijd en middelen en behoud uw focus:

Het hele traject voor direct mailing campagnes kost energie en de kans is groot dat uw organisatie niet over ervaring en/of kennis bezit die nodig zijn voor een succesvolle mailing. U zult dus moeten kiezen waaraan u uw tijd aanbesteed. Uw direct mailing uitbesteden biedt voor u de ruimte om uw mensen en middelen in te zetten op de meer crucialere taken die een grote bijdrage leveren op de ontwikkeling van uw bedrijf.

Het onderbrengen van uw direct mail is ook is vaak stukken goedkoper en niet geheel onbelangrijk het komt de kwaliteit van uw -mailing ook ten goede. Uw medewerkers zijn niet meer druk met het regelen van print- en of drukwerk, het verzendklaar maken en het aanbieden bij de postverspreider. Zelf de responseverwerking kunt u onderbrengen bij een direct mail bureau.

2. Personaliseer uw klantencontact

Een persoonlijke benadering van uw klant, daar draait het om bij direct mailingen. Uit ervaringen kunnen wij u vertellen dat de persoonlijke benadering door menig klant wordt gewaardeerd. Door met een direct mailing bedrijf samen te werken wordt het eenvoudiger om niet alleen te segmenteren ook kunnen wij via onze data analyses inzicht geven in de behoefte, motieven en interesses van uw klant. Door gebruik te maken van data wordt het veel eenvoudiger om relevanter voor uw doelgroep te zijn.

3. Besparen en grote investeringen op machines en middelen

Wanneer u nauwelijks veel poststukken / partijenpost verstuurd dan is het investeren in voorraad (papier, enveloppen en verpakkingsmateriaal) printers, couverteer machines, frankeermachines en verpakkingsmachines te veel van het goede. Deze kosten zult u niet terug verdienen. Daarbij krijgt u ook te maken met onderhoudskosten.

4. Naleving van wetgeving persoonsgegevens en privacy (AVG)

Door uw direct mailing uit te besteden kunt u met uw vragen en voor advies m.b.t. de AVG regelgeving terecht bij een direct mail specialist. Richting uw doelgroep kunt u aantonen dat u met zorg omgaat met persoonsgegevens en de privacy.

Een openingsratio van 90%, dat heeft een geoptimaliseerde direct mailing

5. Meer rendement uit uw direct mail

Uw direct mailing uitbesteden

Uw direct mailing uitbesteden aan experts vergroot uw de kans aanzienlijk dat u nog meer succes zult behalen met uw mailing. Wist u dat een direct mail een openingsratio heeft van maar liefst 90%? Moet u naar gaan wanneer u  de juiste snaar weet te raken en de juiste doelgroep weet te bereiken. Uw rendement zal hoger liggen dan de gemiddelde online mailing. Ook heeft de ervaring ons geleerd dat een traditionele postale mailing een aanzienlijke bijdrage kan leveren bij het bouwen aan een hechtere relatie.

5 goede redenen om uw direct mail uit te besteden aan Mailing Masters

Wilt u ook uw direct mailing uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het bouwen van succesvolle direct mailing campagnes. Wij zijn een full service direct mail bedrijf en kunnen wanneer u dit wenst het volledige proces uithanden nemen. Van de vormgeving, het printen /drukken, vouwen, couverteren / folie verpakken en het voordelig versturen van uw poststukken. Daarnaast kunnen wij uw database verreiken en optimaliseren. Graag geven wij u 5 redenen waarom met ons een goede direct mail partner in huis haalt.

1. De flexibiliteit van onze mensen en dienstverlening.

U kunt bij ons terecht voor een full service maar ook alleen voor het optimaliseren van uw adressenbestand of het vullen van uw enveloppen of alleen het versturen. Zelf kunnen wij uw voorraad opslaan en beheren.

2. Ruim 30 jaar ervaring in de wereld van direct mail

De mensen van Mailing Masters weten als geen ander wat er komt kijken bij het versturen van een succesvolle mailing. Op basis van deze ervaring kunnen wij uitstekend met u mee denken en adviseren.

3. Besparingen op print- en portokosten

Als direct mail bedrijf printen en verzenden wij dagelijks poststukken op een dusdanig grote schaal dat wij aantrekkelijke inkooptarieven en condities hebben weten te realiseren bij onze leveranciers. Niet allen wij maar uiteindelijk ook onze opdrachtgevers profiteren hiervan.

4. Spoed en snelheid met behoud van kwaliteit

Heeft u een spoed mailing die nog de deur uit moet voor een bepaalde deadline? Voor ons is dit vaak geen probleem, onze bedrijfsprocessen zijn dusdanig ingericht dat wij vaak kunnen opschakelen als het nodig is. Wij doen dit wekelijks voor 1 van onze opdrachtgevers. In veel gevallen hoeft u bij ons zelfs niet extra te betalen voor een spoed verzending. Uiteraard zorgen wij ook voor de kwaliteitswaarborging.

5. Zorgen voor bereik van uw mailing

Naast de juiste boodschap en een aantrekkelijke presentatie is het selecteren van de juiste doelgroep essentieel voor een succesvolle mailing. Uit dient over het juiste adressenbestand te beschikken. Wij kunnen u hier bij assisteren.   

Wellicht ook interessant

Uw direct mailing uitbesteden? Vraag hieronder direct uw offerte aan