#1 in Co Packing

Met ruim 25 jaar ervaring in het verpakken van goederen is Mailing Masters gepokt en gemazzeld als het om Co Packing gaat. Wij zijn professionele contractverpakkers en werken voor opdrachtgevers uit Nederland en daarbuiten. Co Packing bij Mailing Masters doet betekend kwaliteit, maatwerkoplossingen en flexibiliteit. Zo beschikken wij over een flexibele productiecapaciteit .

Welke copacking diensten bieden wij onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers voorzien wij van advies in bijvoorbeeld het ontwerp, materiaal en uitvoering t/m een perfecte afwerking:  Wij denken graag met u mee. Als ervaren Co Packer in beschikken wij over ruime kennis en kunde om in samenspraak met onze opdrachtgever tot een zo optimaal resultaat te komen met u te komen tot een optimaal eindresultaat. Kiest u Mailing Masters als uw Co Packing partner dan kiest u voor korte lijnen en heldere communicatie.

Zoekt u een bedrijf voor Co packing

Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u verblijden met onze ideeën. Heeft u al vastomlijnde plannen en wilt u graag een offerte hiervoor ontvangen, vraag deze dan hier aan. We zullen deze aanvraag snel beantwoorden.

Interessant om te lezen