Uw fulfilment uitbesteden

Fulfilment uitbesteden aan een fulfilment bedrijf

Bent u ook te veel tijd kwijt aan het controleren van uw voorraad, inpakken van bestellingen en orders, en de dagelijkse rit naar het postkantoor? Dan is er een oplossing! U kunt uw fulfilment uitbesteden aan Mailing Masters.

Wij nemen namelijk graag het volledige fulfilmenttraject van u over. Zo krijgt u meer kostbare tijd die u kunt steken in uw sleutelactiviteiten. Denk maar eens aan de commerciële activiteiten waar u meer tijd voor krijgt of aan het spotten van nieuwe trends. Bij ons kunt u het fulfilment proces, van webshop-ontwikkeling tot inslag & voorraadbeheer en, het verzend klaarmaken en verzenden van uw bestellingen tot aan de rol van klantenservice, retourverwerking en financiële afhandeling onderbrengen. Uw goederen en gegevens worden door ons correct en nauwkeurig opgeslagen. Ook zorgen wij dat uw verzendingen snel en efficiënt worden verwerkt. Kwaliteit en flexibiliteit gegarandeerd.

Wanneer u uw fulfilment werkzaamheden uitbesteedt dan profiteert u gegarandeerd van deze voordelen:

  • Ook voor kleine webshops (Geen minimaal te verzenden orders)
  • Ingepakt en verzonden al vanaf € 6,95 per pakket!
  • Vanwege onze locatie een goed bereik voor de Duitse markt.

Wat betekenen wij voor onze opdrachtgevers?

Ons fulfilment bedrijf is een dusdanig ingericht dat wij u kunnen ondersteunen bij uw totale fulfilment proces. Zowel online als offline ondersteunen wij organisaties bij het netjes en efficiënt afleveren van hun bestellingen. Dit betekend vanaf het in ontvangst nemen en controleren van de goederen in ons magazijn en het online of telefonisch beantwoorden van vragen door onze klantenservice tot het inpakken en verzenden.

Daarnaast bieden wij u scherpe tarieven als het gaat om uw verzendkosten. Wij hebben interessante contracten van diverse aanbieders en kunnen u zo laten meeprofiteren door te besparen op portokosten.

Meer weten over onze fulfilment mogelijkheden?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!