Pick and pack werkzaamheden

Pick and pack bij Mailing Masters

Het pick and pack proces in onderdeel van het gehele fulfilmentproces. Het traject van orders verzamelen en verpakken begint vanaf het moment dat er een order wordt geplaatst en eindigt bij het verzendklaar maken van de bestelling. Bij Mailing Masters nemen wij dit logistieke proces graag over van onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden wij ook kostenbesparende oplossingen voor het versturen en of het transport van de goederen.

pick and pack

Koppeling met uw webshop of ander logistieke systeem

Een koppeling maken met uw bestaande systemen doen wij graag! Deze automatisering zorgt voor efficiëntie en draagt bij aan de kwaliteitswaarboring. Uw bestellingen worden automatisch uitgelezen en vertaald naar pakbonnen zodat onze orderpickers met het verzamelen kunnen beginnen. Mocht het nodig scannen wij de artikelen in met een barcodescanner. Dit zorgt voor een betere registratie en een lager foutenpercentage.

Het verpakken van goederen

Graag maken wij vooraf heldere afspraken met onze opdrachtgevers omtrent de wijze van verpakking. Met het creëren van duidelijkheid kunnen wij ons medewerkers voorzien van de juiste instructies en erop toezien dat de juiste procedures worden uitgevoerd. In de praktijk gaat dit vaak over het gebruik van adreslabels, de vormgeving en het insluiten van de pakbon, de bestelling voorzien van de juiste documenten, de samenstelling van de pakketten of andere poststukken. Ook bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijk schrijven of een persoonlijke attentie aan de order toe te voegen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Interessant om te lezen

Automatisering van pick and pack in de voedingsmiddelen industrie