Goedkopere manier van post versturen

Goedkoop post versturen via Mailing Masters

Als mailingbedrijf biedt Mailing Masters goedkopere oplossing voor het versturen van uw zakelijke post. Overigens zonder in te boete op de kwaliteit van bezorging. Wij verzenden voordeliger direct mail, magazines, pakketten, brievenbus pakketten, periodieken post en overig geadresseerd drukwerk. Overigens kunnen wij u ongeadresseerd drukwerk ook voordelig verspreiden via ons netwerk.

Voordelig post versturen met kwaliteitsbehoud

Wij zorgen voor uw post en zorgen ervoor dat deze op tijd en op het juiste adres wordt bezorgd. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij uw post /pakketten ophalen. Daarnaast kunnen wij ook voordelig enveloppe en overig drukwerk realiseren. Uw adressenbestand updaten, uw post verzendklaar maken.

Goedkoop brieven versturen

goedkoop brieven versturen via mailing masters
Voordelig uw zakelijke brieven versturen

Mailing Masters biedt verschillende mogelijkheden voor het goedkoop verzenden van post. Wij kunnen uw mailing eenvoudig binnen Nederland en de EU laten bezorgen tegen scherpe tarieven. Ook voor post van buiten de EU bieden wij voordelige oplossingen.

Voordelig pakketten versturen

goedkoper pakketten versturen
Uw pakket verzenden

Onze goedkope pakketverzendservice maakt het verzenden van pakketten eenvoudig en betaalbaar! Wij weten welke pakketdienst u het beste kunt gebruiken en waar u op moet letten bij het versturen van pakketten.

De verzendkosten zijn gebaseerd op factoren zoals de grootte en het gewicht van een pakket, het afleveradres en wanneer het pakket wordt verzonden. In overleg met onze opdrachtgevers weten wij voordeligste verzendtarieven te realiseren.

Voordelig pakketten versturen

Goedkoop brievenbus pakketjes versturen

Brievenbuspakjes verzenden is ideaal voor het verzenden van kleinere producten. Kleding, boeken en welkomstpakketten zijn vaak zeer geschikt voor brievenbuspakjes.

De ontvanger van een brievenbuspakje hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen. Dit is een voordeel voor mensen die vaak van huis zijn en bedrijven die buiten kantooruren post ontvangen.

Goedkoper uw brievenbus pakketjes versturen doet u door gebruik te maken van de volume korting die Mailing Masters door de jaren heen heeft weten te bedingen. Wij versturen namelijk al jaren o.a. voordelig de brievenbus pakketten voor onze opdrachtgevers.

Zo versturen bedrijven goedkoper brievenbus pakketten

Goedkoper partijenpost versturen

sending bulk mail
Bespaar op uw portokosten

Partijenpost is een partij post en of pakketten die gebundeld is zodat er een groot aantal poststukken tegelijk wordt verzonden. Door gelijktijdig aan te bieden kunt u tijd besparen en uiteindelijk goedkoper post versturen.

Veilig transactiemail versturen

uw transactiemail versturen via Mailing Masters
Uw transactiemail verzenden

Tussen bedrijven en klanten wordt veel privacy gevoelige informatie uitgewisseld. Van facturatie tot loonadministratie zaken als loonstroken en jaaropgaven. Maar ook overzichten en polissen.

Bij Mailing Masters nemen wij graag het verwerken, printen en versturen van deze transactie post van u over zodat u met uw klanten kunt blijven communiceren via dit medium.

Internationaal post versturen

Internationale tarieven verschillen van binnenlandse tarieven en het internationaal verzenden van post en /of pakketten hangt onder meer af van de bestemming en het volume.

U kunt het beste contact met ons opnemen. We gaan met u zitten om alles door te nemen. Van hieruit kunnen we een nauwkeurige prijsberekening maken.

Internationaal post verzenden in 5 stappen

Ook goedkoop post versturen

Ask for a quotation

10 tips hoe u goedkoper post en pakketten kunt versturen

Gaat u een mailing versturen of verstuurd u regelmatig post en of pakketten? Dan wordt u geconfronteerd met kosten die op de winstmarge drukken. Zeker wanneer u volumes verstuurd, dan komen onze onderstaande tips u goed van pas.

 1. Schakel een verzendbedrijf in. Zij hebben ervaring met het versturen en hebben scherpe prijsafspraken met verschillende vervoerders. Op deze wijze kunnen zij een prijsvergelijk maken, scherp inkopen en u als ondernemer profiteert hiervan mee.
 2. Wanneer u een verzendbedrijf in de arm neemt, dan doet u er goed aan om vooraf u verzendcondities helder te krijgen. Zo spelen gewicht, afmeting, volume en bezorgtijd een essentiële rol in de prijsbepaling.
 3. Misschien orthodox maar u kunt in uw direct netwerk kijken naar andere organisaties die regelmatig post versturen. Samen met meerdere partijen versturen, zorgt voor een grotere volume met vaak lagere verzendtarieven als gevolg. Aandachtspunt bij deze methode zit in het helder afspraken maken met uw partners.
 4. Heeft u te maken met forse portokosten? Kijk dan eens naar uw ontvangers. Verstuur jij je pakketjes en post naar een specifieke doelgroep? En is deze doelgroep interessant voor een andere organisatie? Wellicht kunt u deze partijen benaderen met de vraag of zij een promotiemateriaal in bijvoorbeeld de vorm van een flyer willen bijvoegen tegen een bepaald bedrag. Kijk dan uiteraard wel kritisch naar uw “partner”. Bijt het imago niet met uw eigen “merk” en bedenk goed of uw doelgroep hier niet al te grote bezwaren tegen heeft. Het is zelfs aan te raden om uw ontvangers hierover eerlijk te informeren. Tot slot, zorg er wel voor dat het gewicht van uw verzending niet dusdanig hoger uitkomt zodat u in een andere prijsstaffel valt. Hierdoor kunnen de portokosten ook hoger uitkomen.
 5. Wees creatief met de omvang van uw verpakkingsmateriaal. Een brievenbus pakketje versturen is voordeliger dan het verzenden van bel stuk.
 6. Stel je zelf de vraag is het nodig om track en trace te hebben. Met name wanneer het om artikelen met een beperkte waarde gaat dan is het interessant om middels de reguliere post te versturen. Mits de zending uiteraard niet door de brievenbus van de ontvanger kan.
 7. Verpakkingskosten kunnen tegenwoordig behoorlijk oplopen. Het is daarom zeker het overwegen waard om verpakkingsmateriaal te gaan recyclen. U kunt het door u ontvangen verpakkingsmateriaal als opvulmateriaal en karton vaak prima hergebruiken.
 8. Analyseer je verpakkingskosten. Welk verpakkingsmateriaal heeft u veel nodig? Noteer dit een koop grootschalig uw karton en ander verpakkingsmateriaal in. Uiteraard loont het om een offerte bij verschillende groothandels op te vragen.
 9. Probeer zo licht mogelijk te versturen. Uiteraard is het verstandig om uw poststukken stevig te verpakken desondanks is er winst te behalen het kiezen voor het juiste opvulmateriaal. Daarnaast laat uw zending het wellicht toe om te verpakken in folie i.p.v. karton. Tegenwoordig zijn er voldoende biologisch afbreekbare folieverpakkingen op de markt.
 10. Kiezen voor het versturen naar een pick-up point. Veel vervoerders bieden hun klanten de mogelijkheid om pakketten te versturen naar een afhaalpunt. In sommige gevallen is dit goedkoper dan het versturen naar een verzendadres. Verzend u veel internationaal? Dan is deze manier van verzenden vaak niet alleen voordeliger maar zorgt het er ook vaak beter voor dat uw post bij de gewenste ontvanger in handen komt.

Wat is de goedkoopste verzendmethode?

Dankzij onze grote inkoopkracht kunnen wij grote besparingen aan u doorgeven. Wij kopen in bulk in bij aanbieders als, wat betekent dat wij minder betalen voor het verzenden van post en pakketten naar elke bestemming binnen Europa.

Vraag ook naar onze tarieven en ontdek hoeveel goedkoper u uw post kunt versturen. Het werkt eenvoudig, u geeft ons het aantal poststukken door, de afmetingen, het gewicht en de bestemming en u ontvangt van onze een scherp vervoerstarief.

Is post verzenden via PostNL goedkoper of DHL?

Via welke verzender u goedkoper uw post en of pakketten kunt versturen pas te bepalen als uw verzendcondities zijn meegewogen. Een verzenders als DHL en TNT beschikken over een eigen internationaal netwerk. Snel een pakket of partij post versturen naar Amerika via DHL of FEDEX is over het algemeen goedkoper via deze verzenders.

Wilt u binnen Europa goedkoop post versturen en gaat het niet om een Express zending, dan kan het zijn dat DPD stukken goedkoper is. Mailing Masters is gespecialiseerd in het maken van een portkosten analyse. Daarbij weten wij vanwege onze inkoopkracht vaak uw zending tegen een zo aantrekkelijk mogelijk tarief op plaats van bestemming te krijgen. Wilt u ook besparen op uw verzendkosten? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw verzendcondities doen wij graag een passend voorstel.

Goedkoop post versturen naar het buitenland

Als u een pakket of post naar het buitenland wilt versturen, dan wilt u dat zo goedkoop en veilig mogelijk doen. Maar welke aanbieder kiest u dan? Wie kan u adviseren om tot een juiste afweging te komen?
Belangrijk is om te bedenken welke eisen u heeft ten aanzien van het het versturen uw post. Vervolgens kunt uw goed beslagen ten ijs op zoek te gaan naar de aanbieder die voldoet aan uw eisen.
Ons advies is om op onderstaande vragen antwoord te geven alvorens u in zee gaat met een verzender:

 • Moet mijn post opgehaald worden op de zaak of een ander specifiek adres?
 • Wilt u de postzending verzekerd hebben?
 • Gaat het om een express verzending of is er voldoende tijd om te kiezen voor een regulier postverzending naar het buitenland

Wij kunnen u als geen adviseren als het gaat om het maken van een gedegen en voordelige keuze bij het versturen van uw buitenlandse post.

Veel gestelde vragen over het versturen van post naar het buitenland

Is de ontvanger verantwoordelijk voor het betalen van invoerrechten op mijn postpakket?

Als u post naar iemand of een organisaties in een ander land stuurt, kan het zijn dat de ontvanger invoerrechten of belastingen over die goederen moet betalen. Een lijst van alle landen waarvoor dit geldt, vindt u op de douanepagina van de website van de Belastingdienst.
Voor meer informatie kunt u terecht op onderstaande pagina’s:
Douane voor bedrijven
Douane voor particulieren

Is het mogelijk om zakelijke post te versturen naar het buitenland?

Ja dat is geen enkel probleem. Let wel op, het verzendklaar maken van je postzending heeft vaak extra aandacht nodig. Voor zakelijke zendingen naar landen waar douanerechten gelden plakt u een factuur in drievoud op de zending . Ook andere vereisten, zoals een goederencode of een commercieel factuurnummer, kunnen nodig zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Arend Michiel Pronk owner Mailing Masters

Door andere bekeken

Betaalbare palletopslag vinden

Hoe werkt direct mail versturen?

10 tips send your mail economically
10 tips send your mail economically