#1 manier waarop bedrijven goedkoop brieven versturen

Goedkoop uw zakelijke brieven versturen

U kunt kiezen voor een mailingbedrijf om uw zakelijke brieven te versturen. De goedkoopste mailingdiensten bezorgen ook uw brieven in de kortst mogelijke tijd zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan aan de kwaliteit van bezorging.

Wilt u goedkoper uw zakelijke brieven verzenden

Als u een groot aantal zakelijke brieven moet versturen, dan loont het om een direct mailing bedrijf in te schakelen. Mailing Masters kan alle postdiensten leveren die een organisatie nodig heeft, het printen, adresseren, frankeren, vouwen en in enveloppen steken van de brieven. Ook voorzien wij ons opdrachtgevers met enige regelmaat adreslijsten.

Brieven printen en versturen

Bij Mailing Masters bent u aan het juiste adres voor het printen en goedkoop brieven versturen. Wij drukken brieven met en zonder bijlagen. Als u een brieven heeft die per post moet worden verstuurd, dan kunnen wij dat voor u regelen tegen een aantrekkelijke prijs.

De printdiensten die wij aanbieden zijn:

Een goedkopere mailing versturen

Ons voordeel is dat wij toegang hebben tot bulkposttarieven en dus goedkopere portotarieven kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders. Dit kan het verzenden van honderden of zelfs tienduizenden brieven veel kosten effectiever maken voor menig bedrijf.

Een kleine zakelijke mailing versturen

Als u een klein bedrijf of een ondernemer bent, bent u misschien op zoek naar een manier om brieven te versturen naar uw klanten en potentiële klanten. Het goede nieuws is dat er een manier is om uw zakelijke brieven goedkoop te versturen. Vanaf 250 stuks komt u al in aanmerking voor een aanzienlijk voordeliger portotarief.

Onze mailing service is ook prima geschikt voor kleine bedrijven die zich willen richten op specifieke markten of demografische groepen zonder al te veel geld uit te geven aan hun marketinginspanningen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook goedkoop brieven versturen?

post service van Mailing Masters

Waarom kiezen voor een (goedkope, professionele en betrouwbare) postservice?

Een betaalbare en effectieve manier om een hoogwaardig visitekaartje naar al uw klanten en opdrachtgevers te sturen is door gebruik te maken van direct mailings.
Een direct mailing campagne blijkt in de praktijk vaak een geweldige aanvulling zijn op elke reclamecampagne en een manier voor u om regelmatig in contact te blijven met uw klanten. Vergeet niet dat hoe meer mensen u bereikt, hoe meer kans u heeft op het maken van nieuwe sales leads en het tevreden houden van uw bestaande klanten.

Profiteer ook van onze goedkope porto tarieven

Portokosten zijn de kosten voor het verzenden van een brief of pakket via een verspreider. Deze portokosten kunnen aan de prijs, vooral als er spoed is en of als de internationaal is. Maar er zijn manieren om de kosten te drukken.

Goedkope bulkposttarieven

Als u op zoek bent naar goedkope frankering en postbezorging, dan bent u bij Mailing Masters aan het juiste adres. Wij bieden goedkope bulkpost en lage posttarieven, zodat u geld kunt besparen op uw mailings.
Onze bulkposttarieven zijn beschikbaar voor organisaties die grotere hoeveelheden post die tegelijkertijd versturen. Als u bijvoorbeeld enkele honderden poststukken moet versturen of een evenement hebt waarbij u veel uitnodigingen verstuurt, dan kunt u vaak gebruik maken van onze partijenpost regeling.

Internationaal goedkoop brieven versturen

Internationaal post versturen kan duur zijn, voor ons een reden om organisaties te helpen met het geld te besparen op internationale post. Wij bieden internationale zakelijke postdiensten met lage tarieven en goede bezorgtijden. Wij hebben ook een groot assortiment enveloppen, verpakkingsmateriaal en andere producten waarmee u uw poststukken veilig kunt verzenden.

Bij Mailing Masters kunt ook u profiteren van voordelige tarieven voor internationale zakelijke post en een breed scala aan verzendopties. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een pakket en of mailing service krijgt die bij uw organisatie past.

internationaal goedkoop brieven versturen

Voor meer informatie over onze internationale postdiensten of onze mailing service, dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen!

Veel gestelde vragen over goedkoper brieven versturen

Hoe een brief goedkoop versturen?

Er zijn verschillende manieren om goedkoop een brief te versturen. Eén manier is om ons bedrijf in te schakelen. Wij bieden de voordelige prijzen voor porto. Daarnaast kunnen wij uw mailing goedkoop printen en insteken. U kunt ook proberen het gewicht van uw mailing zo laag mogelijk te houden, voordelig papier en of enveloppe inkopen. Daarnaast kunt u kijke naar de verzendcondities. Is het echt nodig dat uw mailing de volgende dag op de mat valt. Heeft u vragen over het versturen van brieven, stel ze dan gerust hieronder!

Hoe stuur je een brief internationaal?

Als u een brief naar het buitenland wilt sturen, is Mailing Masters er om u te helpen!
Verstuur uw brieven snel, efficiënt en betaalbaar met onze service. Wij kopen in bulk in en ontvangen grote kortingen die wij doorgeven aan onze klanten. In sommige gevallen besparen wij tot 70% voor onze klanten. Dit betekent dat uw organisatie snel honderden euro’s kan besparen.

Hoe werkt internationale post frankering?

Er dient rekening te worden gehouden met 3 tariefzones zodra u post naar het buitenland gaat versturen. Zo hanteert PostNL bijvoorbeeld voor post de Europa en Wereld. Voor pakketten zijn de 3 onderstaande zones:
– EUR1
– EUR2
– Wereld
Wij adviseren u graag bij het vaststellen van de juiste zone.

Mag ik goederen versturen als briefpost?

Goederen verzenden naar het buitenland? Zorg dat je het goed doet! Vanaf 1 januari 2020 is het niet meer toegestaan om goederen te verzenden als briefpost zijde. U dient uw goederen online aan te melden en te voorzien van barcode. Er zijn wel uitzonderingen. Boeken, gratis artikelen, promotiemateriaal en passen zijn wel toegestaan.
Wilt u goederen naar het buitenland versturen? Neem dan contact met ons op. Mailing Masters is gespecialiseerd in het versturen van brievenbuspakketten tegen een gereduceerd tarief.

Offerte aanvragen

Arend Michiel Pronk owner Mailing Masters

Do you have any questions?

Then feel free to contact us. You can call us on the number (+31) 0318 412 252

You can also email us. We can be reached at info@mailingmasters.nl. Of course you are also welcome to visit us. You can find us at Wildeman 8, 3905 TL in Veenendaal.

Bekijk ook

Uw transactiemail veilig versturen tegen een reduceert tarief