Mailing Masters #1 in banderen

Wat is banderen?

Banderen is een traditionele manier van Verpakken. Dit gebeurt in banderol (banderen). Wellicht is dit niet 1 van de bekendste verpakkingsmethode, toch kan voor veel organisaties verpakken met een papieren wikkel een interessante zijn. Deze laatste tijd zien wij dan ook een tendens dat deze wat onbekende vorm van verpakken toch weer populair lijkt te worden. Meestal is dit vanuit milieu oogpunt, er komt geen folie in het milieu.

Ook zijn er commerciële redenen. De banderol is ook te voorzien van advertenties en dergelijke. Dat het een stuk goedkoper is dan in folie verpakken, zal ook bijdragen in de populariteitswinst. Wij als verpakker en verzender hebben deze manier van verpakken in ons pakket is opgenomen.

Banderen van drukwerk

Het is mogelijk om de brochure plano (ongevouwen), dan wel postslag gevouwen (in de lengterichting gevouwen) te banderen.  Ook kunt op diverse manieren deze adresseren. Bijvoorbeeld zoals cheshire-etiket of het aanlijmen van een envelop.

Tevens is het mogelijk om tijdens het bandeerproces direct 1 inlage of bijlage mee te banderen. Voor de specificaties omtrent aanlevering en uitvoering kunt altijd contact met ons opnemen.