100% aandacht voor responsverwerking

Responsverwerken op de juiste manier is belangrijk

Nadat u aandacht en tijd heeft besteed aan de planning en uitvoering van uw mailing, direct marketingactie, marktonderzoek en/of klantenonderzoek doet u er goed aan om de reacties, de responsverwerking 100% aandacht te geven. Door het verzamelen, inzichtelijk maken en beoordelen van uw data zult u zien dat uw veel meer rendement uit uw activiteiten. Het succes van uw campagnes zullen aanzienlijk toenemen.

Hoe nauwkeuriger uw input is, hoe nauwkeuriger het resultaat. Een gedegen voorbereiding is vereist om later de vruchten te kunnen plukken in de vorm van een goed meetbare respons.
Jarenlange ervaring in responsverwerking heeft ons ertoe gebracht een gestroomlijnde procedure te ontwikkelen die rekening houdt met alle overwegingen. Wij garanderen een nauwkeurige en efficiënte verwerking van de antwoorden, ongeacht de omvang van uw project.

Kwaliteitscontrole van uw respons

Wij controleren alle reacties dubbel, of ze nu per brief, telefoon, e-mail of internet worden verzonden. Wij zien er daarnaast op toe dat de gegevens op juistheid zijn gecontroleerd voordat wij ze in uw database invoeren. Indien nodig wordt ontbrekende informatie aangevuld.

Onze responsverwerkingsdienstverlening bestaat uit

  • Binnenkomende reacties verwerken wij. Dit kan dat zijn die binnenkomt via post, e-mail, telefoon of internet.
  • Wij registreren en of scannen handgeschreven inzendingen of digitale actiecoupons. Brochures, proefpakketten en promotiemateriaal worden verstuurd.
  • Wij richten een doordachte database aan. Hierin worden o.a. responsadressen opgeslagen.
  • Wij zorgen ook voor schone en actuele een database. Mocht het nodig zijn corrigeren wij ook gegevens.
  • Dubbele gegevens worden verwijderd.

Pas nadat de follow-up actie n.a.v. de campagne is georganiseerd, is voor ons het proces voltooid. Een follow-up kan zijn de levering van producten, promotiemateriaal, monsterzendingen of, in het geval van een geld terug actie, de afgesproken terugbetaling.

Uw responsverwerking uitbesteden

Mailing Masters is een print & direct mail bedrijf dat zich in de loop der jaren ook heeft gespecialiseerd in het fulfilment proces. Wij willen onze opdrachtgevers de mogelijkheid bieden of om deels gebruik te maken van onze dienstverlening en om totaal ontzorgd te worden. Van ontwerp, productie tot aan verzending en retourafhandeling. Responsverwerking is een mooi voorbeeld van een ondersteunde dienstverlening die wij aanbieden.