Zoekt u warehousing in Nederland?

Mailing Masters is een warehouse bedrijf

Heeft u ruimtegebrek voor een goede opslag? Door de warehousing service van Mailing Masters hoeft dit geen enkel probleem meer te zijn. U kunt uw opslagbeheer door ons laten verzorgen. U krijgt de ruimte, bijvoorbeeld voor uw pallet opslag en wij zorgen voor correcte verzending van de opgeslagen goederen naar uw klanten toe op het door u gewenste second.

We werken met een warehouse management systeem. Uw relaties, artikelen en eventuele prijzen kunnen in dit systeem worden opgenomen. Uw relaties zouden eventueel rechtstreeks bij ons bestellen of als u dat liever heeft kunt u de bestelling aan ons doorgeven.

Wat is de betekenis van warehousing?

Warehousing het aanbieden van ruimte waarin goederen op een overzichtelijke wijze worden opgeslagen. Deze opslagruimtes worden gebruikt door fabrikanten, groothandels, transportbedrijven, importeurs en exporteurs. Ook is het mogelijk om de opslag van goederen uit te besteden aan een warehouse specialist. Deze warehouse bedrijven hebben de juiste mensen, middelen en kennis om de opslag van goederen van A tot Z te faciliteren en organiseren.

Warehousing en fysieke distributie

Naast het opslagbeheer kunnen wij voor u ook het voorraadbeheer, relatie- en artikelbeheer, order access en order-picking, projectbegeleiding en administratie, abonnementen- en ledenadministratie, facturering en debiteurenbeheer, klantenservice, retourenadministratie en de distributie by the use of transporteurs en koeriersdienst voor u verzorgen.

Warehousing in Nederland

Wilt u weten wat de kosten voor warehousing zijn?

Neem dan contact met ons op. N.a.v. ons contact waarin wij duidelijk uw wensen inzichtelijk maken brengen wij u graag een offerte uit over het opslagbeheer of één van onze andere diensten. U kunt ons bereiken van info@mailingmasters.nl