Handmatig verpakken anno 2024

Handmatig verpakken en assembleren

Wanneer goederen niet machinaal verpakt kunnen worden of wanneer machinaal verpakken te duur of te omslachtig is, dan is handmatig verpakken de oplossing! Bij Mailing Masters zijn wij erg bedreven in het embalaje manual. Onze inpakmedewerkers steken graag de handen uit de mouwen.

Wat heeft onze inpakbedrijf u te bieden?

Wij zijn een professioneel en commercieel inpakbedrijf uit Veenendaal. Voor ons staat flexibiliteit en nauwkeurigheid voorop. U kunt bij ons terecht voor assemblage, handmontage, her- en om verpakken, sorteren, controleren en tellen. Wij werken voor opdrachtgevers uit uitlopende branches. Van reclamebureaus, importeurs, detaillisten, brancheverenigingen, webwinkels, groothandels tot aan MKB-bedrijven.

Voorbeelden van producten die wij handmatig inpakken

Mede door onze jaren van ervaring kunnen onze inpakmedewerkers de meeste producten verpakken en of assembleren. Van geschenk- en kadosets, tot drukwerk, relatiegeschenken, displays, promotiemateriaal, monsters, incentives en mailings. U kunt bij ons terecht voor kleine incidentiele verpakkingswerkzaamheden maar ook voor grootschalige orders. Mocht uw doelgroep een voorkeur hebben voor persoonlijke benadering, dan kunnen wij in samenspraak met u en onze direct mail experts uw goederen gepersonaliseerd verpakken.

Handmatig verpakken als aanvulling op machinaal verpakken

Voor menig opdrachtgever bieden wij een oplossing voor werkzaamheden die moeilijk door een verpakkingsmachine zijn uit te voeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld proefverpakkingen plakken, proefmonsters toevoegen aan een bestaande verpakking.

Tellen, kwaliteitscontrole, herverpakken en etiketteren

Mailing Masters is tevens gespecialiseerd in het inventariseren van goederen, scannen, controleren of de leverancier van onze opdrachtgever de juiste kwaliteit aflevert, het samenvoegen van meerdere goederen, assemblage en etiketteren.

handmatig verpakken en assemblage

Heeft u een handmatige verpakkingsklus?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies en een offerte waarmee u uit de voeten kunt!