Goedkoop partijenpost versturen via Mailing Masters

Partijenpost en het buitenland

Wilt u uw partijenpost versturen naar meerdere adressen in het buitenland? Dan kunnen wij u hierin adviseren en uiteraard kunt u goedkoper uw partijenpost versturen naar buitenlandse adressen via Mailing Masters.  Wij hebben door de jaren heen een goed netwerk opgebouwd waarbij en de internationale verzending van uw brieven, direct mail, periodiek en of pakketten is bij ons in goede handen.

Wat is partijenpost?

Partijenpost is een grotere hoeveelheid van poststukken die een aantal gezamenlijk kenmerken hebben.  Voor deze partij met post (pakketten) wordt 1 verzendservice aangevraagd bij een post verzendservice als bijvoorbeeld PostNL. Het voordeel van het tegelijktijdig aanbieden van een grote volume is dat het tarief lager is in vergelijk tot een enkelstukstarief.

Wilt u partijenpost versturen?

Wanneer u envío masivo wilt versturen dan dient uw zending aan een aantal voorwaarden voldoen.  Voordat u uw partijenpost wilt aanbieden bij Mailing Masters doet u er dan ook goed aan om eerst ons stappenplan erbij te pakken. Zo ziet u direct of uw volume zending in aanmerking komt voor het partijpost label.

De partijenpost tarieven, hoe komen deze tot stand?

Wanneer u uw partij wilt verzenden via Mailing Masters dan doen wij er alles aan om u te laten profiteren van een scherp partijenpost tarief. Wij bieden namelijk menig organisatie vaak een behoorlijke portokosten besparingen aan.   De wensen / eisen die u stelt aan uw postzending hebben uiteraard een essentiële rol bij de totstandkoming van het tarief waarmee u uw zending op “de post” doet.

Vraag een scherpe offerte aan en bespaar o.a. op uw portokosten

Heeft een periodiek, direct mailing, brievenbuspakketjes of brieven die uw wilt verzenden met het label partijenpost? Neem dan contact met op met onze specialisten. Wij kunnen u namelijk adviseren, assisteren en/of faciliteren bij partijenpost versturen.  Wij bieden u graag een zo scherp mogelijke prijs tegen een juiste kwaliteitsverhouding.

Ook voor het verreiken of aanleveren van een database, dtp werkzaamheden, printen, vouwen, ensobrado en verpakken kunt u bij Mailing Masters terecht!

envío de correo masivo

Aanleveren van uw zending

Wanneer u een soortige post verzending verstuurd dan dient deze i.i.g. te voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • Er is 1 afzender
  • De afzender is een Nederlands postadres
  • De partij wordt gezamenlijk en tegelijk aangeleverd op dezelfde locatie
  • De vormgeving van uw partij voldoet aan alle voorwaarden die de vervoerder hieraan stelt.
  • U verzendt minimaal 100 stuks
  • De partij wordt verpakt en aangeleverd volgens de voorwaarden die de vervoerder heeft opgesteld.

Het proces van envío de correo masivo bestaat zoals u hieronder uit de afbeelding kunt opmaken uit 3 stappen.

Ontwerp en productie van partijenpost

Om te kunnen profiteren van een lager postverzendingstarief dienen uw direct mailings, pakketten, brieven en of periodieken aan een aantal voorwaarden te voldoen. Of u nu een grote of kleinere oplage heeft, de voorwaarden qua ontwerp en productie staan vast.

Heeft u vragen over de vormgeving van uw mailing? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en mogelijk faciliteren u graag bij de vormgeving, productie en verzending van uw  poststukken.

Kies de voorwaarden en meld uw zending aan

Voordat wij uw partijenpost ophalen of voordat u uw zending bezorgt wordt bij Mailing Masters is het nodig om de juiste voorwaarden de selecteren. U kiest de bezorgsnelheid en de bezorglocatie ( in Nederland of in het buitenland). Ook geeft u aan wat de formaten zijn, wat het gewicht is, welke type verpakking er gebruikt wordt, wat de omvang is en hoe de partij wordt aangeleverd. Aan de hand van deze informatie ontvangt u van ons een zo scherp mogelijk tarief.

De voorwaarden voor het versturen van partijenpost zijn niet voor iedere vervoerder gelijk. Zo stelt PostNl andere eisen dan bijvoorbeeld DHL of UPS. Wanneer u uw partij via Mailing Masters wilt versturen dan kunnen wij u exact vertellen hoe het zit met de voorwaarden.

Uw partijenpost laten ophalen

Wilt u uw partijenpost laten ophalen? Dat kan bij Mailing Masters . U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van ons vaste netwerk van vervoerders of uw eigen koeriersdienst kan uw partijenpost naar onze locatie brengen. Wij hebben daarnaast zelf de beschikking over een wagenpark die wij o.a. inzetten voor het ophalen van partijenpost.  Zeker wanneer u moet spoed uw partijenpost wilt laten ophalen komen onze eigen bussen goed van pas.

Veel gestelde vragen over Partijenpost

Wat is partijenpost 72 uur

Partijenpost 72 uur is een bezorgsnelheid waarmee uw postverzending op plaats van bestemming terecht komt. U kunt bij het versturen van uw partijenpost namelijk zelf de bezorgsnelheid kiezen. In het verleden kon u kiezen uit 24 uurs partijen post, 48 uurs  verzending en de 72 uurs zending.

Tegenwoordig is de 48 en 72 uurs partijenpost zending samengevoegd. U krijgt het tarief van de 72 uurs en heeft de mogelijkheid dat uw direct mailing, periodiek, brieven of pakketjes al binnen 48 uur bij de ontvangers op de mat liggen.

Wat is gemengde partijenpost?

Bij Mailing Masters bieden wij ook kostenbesparende oplossingen voor het versturen van gemengde partijenpost. Maar wat is gemengde partijenpost?  Gemengde partijenpost is een grote volume van poststukken die gelijktijdig aangeboden worden en deze partij met poststukken mag afwijkende verpakking, formaten, gewicht en omvang hebben.  

Vanaf hoeveel is er sprake van partijenpost?

We spreken van envío de correo masivo wanneer u minimaal 100 identieke poststukken gezamenlijk aanbied bij een verzendhuis als Mailing Masters.  Dit kan het geval zijn voor een incidentele mailing maar ook voor een periodiek, dit is een poststuk dat minimaal 4 keer per jaar verstuurd wordt naar een grotere groep geadresseerde.

Waar kunt u partijenpost aanbieden?

U kunt u partijenpost bij ons op locatie in Veenendaal aanbieden. Wij ontvangen uw zending van gelijksoortige post graag gebundeld en gelabeld met een partijenpost kaart.  Uw postverzending kunt u ongesorteerd en ongefrankeerd aanleveren.  Voordat u de gelijksoortige post aanbiedt vragen wij onze opdrachtgevers altijd om de partijenpost eerst aan te melden.

Het aanmelden van uw partijenpost doet u door het invullen van ons formulier. Op dit formulier staat wanneer de partij wordt aangeleverd of dient te worden opgehaald door ons of door een vervoerder. Op dit formulier staat ook beschreven om hoeveel stuks het gaat, welk formaat de poststukken heeft, het gewicht en de wijze van verpakking.

Wilt u een partijenpost formulier ontvangen? Stuur ons dan een e-mail. U kunt ook alvast onderstaand formulier invullen. Op basis van deze gegevens sturen wij u z.s.m. een scherpe offerte en mocht het nodig zijn, dan nemen wij graag contact met u op!

Tot slot tips over hoe te besparen op portokosten

Besparen op portokosten…. Lees onze 8 tips