Servicios de data

Servicios de data

Redactionele werkzaamheden, beheren van adressenbestanden, data-entry (hardcopy ingeven van bestanden), digitaliseren van gegevens (pre-press werkzaamheden), verwerken en analyseren van enquêtes en diverse overige werkzaamheden op aanvraag.

Zoals u ziet kunnen wij uw organisatie op tal van fronten ontzien. Van bijvoorbeeld het verzendklaar maken van de mailings, die in omvang variëren van honderd tot tienduizenden stuks en die handmatig of machinaal worden verwerkt. Door te kiezen voor een direct mail service krijgt menig organisatie meer lucht om zich te focussen op hun core business.  Als de werkdruk bijvoorbeeld hoog is, dan ondersteunen onze medewerkers maar al te graag.

Servicios de data

Mailing Masters is daarnaast deskundig op het gebied van data services zoals:

  • Redactionele werkzaamheden
  • Beheren van adressenbestanden
  • Data-Entry (van hardcopy ingeven van bestanden)
  • Digitaliseren van gegevens (pre-press werkzaamheden)
  • Verwerken en analyseren van enquettes
  • Allerlei andere werkzaamheden op aanvraag
  • Tratamiento de las respuestas

Data verrijking

Het verrijken van uw klantenbestanden, ledenlijsten en andere databases neemt vaak veel tijd in beslag. Wij ondersteunen u graag met het verzenden en verwerken van bijvoorbeeld enquêtes en andere controle lijsten van de bij u bekende gegevens. Op deze wijze kunt u meer over uw klanten, leden of andere doelgroepen te weten komen en met nieuwe verkoopacties veel gerichter uw potentiële kopers of gebruikers bepalen. Dit kan voor u een kosten besparing opleveren en voor de niet geïnteresseerde klanten een hoop ergernis voorkomen!

Data controle

Eén van onze data services is ook het controleren op juistheid van reeds bestaande gegevens schiet er bij veel bedrijven nogal eens bij in. Wanneer een naam van een (potentiële) relatie is gewijzigd, of de contactpersoon al een paar jaar niet meer in dienst is van uw (potentiële) relatie, kan dit onnodige ergernis te weeg brengen. Door regelmatig de gegevens op juistheid te controleren kunt u dit voorkomen en zelfs beter scoren met uw acties. Momenteel controleren wij jaarlijks alle adressengidsen van een toonaangevende internationale uitgever op juistheid.

Data invoer

Tijdens het werven van nieuwe klanten, abonnees of relaties wordt regelmatig gebruik gemaakt van antwoordkaarten. Maar ook op beurzen en tijdens enquêtes worden vaak persoonlijke gegevens verzameld die uitermate belangrijk kunnen zijn voor uw commerciële doeleinden. Echter, het kost veel tijd om deze papieren gegevens te digitaliseren. Mailing Masters kan u prima ondersteunen met het digitaliseren van gegevens.

Digitalisering van gegevens

Wanneer u voor uw folder, internetsite of gewoonweg voor intern gebruik foto’s, tekeningen, kaarten etc. in een digitale vorm nodig heeft en u weet niet hoe u dit moet realiseren, Mailing Masters staat ook nu voor u klaar. Ook kunnen wij bepaalde aanpassingen aanbrengen in reeds bestaande opmaken.

Wanneer u zelf geen tijd heeft of weet niet hoe u dit het beste kunt doen. Mailing Masters neemt uw digitalisatiewerkzaamheden graag van u over. U krijgt uw gegevens op een overzichtelijke manier precies zoals u het graag wilt hebben.

Zo helpen wij u graag af van al uw overbodige papierwerk, dus geen ruimtes meer vol met oude dossiers en dergelijke, maar gewoon al uw gegevens digitaal toegankelijk op uw laptop. Wij kunnen ook uw folder digitaal versturen naar uw (potentiele) klanten. Dit digitaliseren is niet alleen ruimte besparend, maar zorgt er ook voor dat gegevens sneller toegankelijk zijn. Geen langdurig zoekwerk meer naar een folder of file, maar simpelweg opzoeken op de laptop.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij het digitaliseren van gegevens, dan kunt u altijd mailen naar info@mailingmasters.nl . Wij brengen graag een geheel vrijblijvende offerte uit wanneer u aangeeft welke gegevens u wilt digitaliseren.