Digitaal printen + digitaal drukwerk

Digitaal printen en digitaal drukwerk voor een aantrekkelijke prijs en eenvoudig geregeld

Drucken en personaliseren daar zijn wij bij Mailing Masters goed in. Wij leveren printen met kwaliteit. Wij hebben de beschikking over een diverse en moderne printers. Aan onze opdrachtgevers leveren wij zeer hoogwaardige kwaliteit, brieven, formulieren, etiketten, kaarten, folders. Dit doen wij niet alleen in zwart-wit maar natuurlijk ook in full color printen wij voor onze opdrachtgevers.

Samengevat bieden wij onze opdrachtgevers:

  • 70 t/m 350 Grams papierverwerkingen
  • 36 x 57 cm Maximaal papierformaat
  • Beeldpersonalisatie
  • Van zwart-wit t/m full color, losblad printen
Digitaldruck

Papierdiktes van 70 t/m 350 gram/m2 en een maximaal papierformaat tot maar liefst 36 x 57 cm, zijn eerder regel dan uitzondering. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige printwerk tegen een aantrekkelijke prijs plus een partner voor de lange termijn.

Naast het standaard printen kunt u bij ons terecht voor alle mogelijkheden met beeldpersonalisering en variabele data te printen. Dit is een geweldig mooie manier om uw geadresseerden direct geïnteresseerd in uw boodschap te krijgen via een direct mailing. Wij beschikken intern over een eigen programmeurs zo kunnen wij zaken snel en efficiënt verwerken.

Digitaal drukwerk tegen een scherp tarief

Bij Mailing Masters bemiddelen wij ook in Digitaldruck voor onze opdrachtgevers. Daarnaast beschikken wij in huis of een drukkerij. Doordat wij grote volumes mailings verwerken zijn wij in staat het drukwerk van onze opdrachtgevers tegen aantrekkelijke prijs aan te bieden. Door deze grote volumes gelden deze zeer aantrekkelijke tarieven voor alle soorten drukwerk en enveloppen, bedrukt of onbedrukt.

De combinatie van digitaal drukwerk, mailinghandling en portokosten is vaak interessant waarop forse kostenbesparingen realiseert kunnen worden!

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u digitaal printen en/of digitaal drukwerk? Vraag dan een (vergelijkende) offerte voor uw druk – en of printwerk Klik hier voor de aanvraag van vrijblijvende offerte .