De #1 in handmatig en/ of machinaal couverteren

Wat is de betekenis couverteren?

Kuvertieren  betekend in korte bewoording: het vullen van enveloppen. Brieven mailingen, door ons geprint dan wel door u aangeleverd, kunnen door ons worden gecouverteerd. Er bestaat de mogelijkheid tot het machinaal couverteren met 6 items. Dit kan zowel op C5 als C4 formaat. Nu kan helaas niet alles machinaal gecouverteerd worden. Uiteraard kunnen wij dan ook handmatig voor u couverteren.

Er zijn legio specificaties waaraan uw product dient te voldoen voor een machinale nabewerking. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met iemand van ons team.

Handmatig couverteren van bijvoorbeeld een mailing

Maak van uw mailing een blikvanger! Wilt u een speciale attentie bij uw mailing voegen, of heeft uw mailing een ongebruikelijke verpakking? Alles wat onze machines niet aankunnen, zullen onze ervaren en gemotiveerde medewerkers van onze verpakkingsafdeling voor u met de hand inpakken en verpakken.

Want uiteraard zijn er altijd opdrachten die niet machinaal verwerkt kunnen worden. Denk daarbij aan het dichtplakken van folders, plakken van adresetiketten of samenstellen van pakketten. Het uitpakken en ompakken van foutief verpakte partijen, of eventuele herstelwerkzaamheden aan foutief uitgevoerde opdrachten.

Ook voor deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Met behulp van de vaardige handjes van onze inpakafdelingen kunnen wij deze opdrachten snel en goed voor u verwerken.

Trek de aandacht met een Self-mailer

Geef u  mailing nog meer cachet door uw mailing te personaliseren en op de juiste wijze vorm te geven.  Een self-mailer een zinvolle variatie op de traditionele mailing. De omslag is tevens de verpakking hierdoor wordt de reclameboodschap sneller door de ontvanger opgenomen. Met behulp van personalisatie kunt u de boodschap zelfs  nog meer versterken. Uiteraard kunt u de Selfmaler ook gebruiken als niet-gepersonaliseerde bijlage of als direct mailing.

Het wordt vervaardigd van afzonderlijke vellen papier, die worden gevouwen en aan de zijkanten op betrouwbare wijze worden verzegeld met zelfklevende stippen. Verzending is mogelijk in alle formaten. Alleen het ontwerp van de inschrijvingspagina moet voldoen aan de vereisten voor het desbetreffende formaat.

Machinaal couverteren

Ook met behulp van machinaal couverten kunnen wij vaak complexe en meerdelige mailings verwerken. Bestaat uw mailing bijvoorbeeld uit meer dan één brief? Dat is voor Mailing Masters geen probleem.  Met onze slimme machinale couverteermachines zorgen wij voor menig opdrachtgever een flexibele en betrouwbare oplossing.   Afhankelijk van uw mailing wordt u worden de diverse componenten van uw mailing samengevoegd en verpakt!

Wij beschikken over flexibele en moderne couverteermachines

Ons machinepark laat veel flexibiliteit toe, want wij kunnen mailings in alle formaten van C6 tot C4 (tot 8 delen), en ook transparante enveloppen machinaal verwerken. Bovendien bieden wij onze opdrachtgevers u ook  intelligent inserting. m

Verzamelen en vouwen van uw mailing

Uw mailing kan bij Mailing Masters machinaal gevouwen en verzameld worden. Zo kunnen meerdere vellen van uw mailing samenvouwen worden en worden ingevoegd via de single sheet inserter.

Veel gestelde vragen over couverteren

Wat is couverteren?

Couverteren is afkomstig uit het Frans en betekent “inpakken, omwikkelen, sluiten, omhullen”. Het is een essentieel onderdeel van een mailing. Bij het insteken van een mailing worden afzonderlijke briefcomponenten samengesteld met een geadresseerde begeleidende brief of een gepersonaliseerde enveloppe. Voor uw mailing betekent dat een mailing company als Mailing Masters de begeleidende brief vouwt en in een envelop stopt.

Wat is het verschil tussen machinaal couverteren en handmatig couverteren?

Machinaal insteken kan worden gebruikt voor brieven in een formaat van C6 tot C4 en met maximaal acht delen. Complexe enveloppen, exclusieve mailings en speciale formaten worden met de hand verwerkt. Dus niet met een couverteermachine. Met handmatig couverteren, kunt u uitgebreide mailingen laten samenstellen.  Het maakt niet uit of u een relatiegeschenk bijsluit of dat uw mailing een speciaal formaat heeft. Wij kunnen handmatig enveloppen invoegen in een groot aantal formaten, lijmen, kleuren, materialen en ontwerpen.

Wat kunt u zoal laten couverteren?

Bij Mailing Master kunt u o.a. terecht voor het invoegen van mailings en brieven, catalogi, brochures, magazines, relatiegeschenken, facturen, uitnodigingen, uw partijen post, verkiezingsdocumenten, uw , direct marketingbrieven, reclame en promotie materiaal, mededelingen (onroerendgoedbelasting, hondenbelasting enz.) mededelingen over bijdragen en nog veel meer.

Wilt u uw mailing couverteren?

Dan zijn wij van Mailing Masters een betrouwbare partner voor uw opdracht. Wij hebben de kennis en de technologie om uw brieven flexibel en snel in te voegen. Vraag hieronder vrijblijvend een offferte aan.