Direct mail versturen? Schakel Mailing Masters in

Direct mail versturen in iedere uitvoering & elke oplage, écht alles is mogelijk bij Mailing Masters

Post und der Direktwerbung kent natuurlijk verschillende vormen, bij Mailing Masters zien we dan ook dagelijks alle opties aan ons voorbij komen. Wellicht denkt u op dit moment na over het inzetten van een mailing. Een direct mail versturen die eenvoudig te verwerken is en die uw doelgroep direct aanspreekt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een selfmailer.

Wilt u een gedetailleerder verhaal aan uw doelgroep kwijt? En wilt u de ontvanger op een wat traditioneler benaderen? Verstuur dan uw uw mailing dan in een strakke (venster)envelop. Wilt u extra opvallen met uw dm campagne? Dan kunt u gebruik maken van een kleurrijke banderol.  Zo valt uw mailing extra op wanneer deze op uw deurmat valt. Ook kunnen wij uw mailing verpakken in doorzichtige folie. Dit is extra handig wanneer u meerdere items bij elkaar wilt versturen en daarnaast is uw mailing extra beschermt tegen kreukels en vouwen. Tegenwoordig is het mogelijk om te kiezen voor afbreekbare folio.

Wat hebben wij te bieden op het gebied van direct mailing

Bij Mailing Masters hebben wij een schat aan ervaring in het versturen van Direct Mail. Het totaal pakket dat wij u kunnen bieden maakt ons een interessante partner voor organisaties die een direct mail versturen. Bovendien profiteer u onze kennis, ervaring, snelle doorlooptijden en flexibiliteit. Wij kunnen op zeer korte termijn uw Direct Mailing verzorgen en afhandelen.

Wij kunnen u zeer scherpe tarieven bieden als het gaat om:

  • Drukwerk vervaardiging
  • Mailinghandling
  • Portokosten
background 7

Een direct mail versturen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Klik hier als u direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, we zullen deze aanvraag snel beantwoorden..

Een direct mail partner van begin tot einde

Bij Mailing Masters helpen wij graag bij het opzetten en versturen van uw Direct Mailing. Dit kunnen wij doen vanaf het begin tot en met het eind. Uw Selfmailer, Brochure, Folder, Brief of Magazines kunnen wij in elke gewenste oplage (digitaal) drukken of gepersonaliseerd printen. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en verzenden van interactive direct mailingen.
Voor het in- of  verpakken kunnen we uw mailing Kuvertieren (het machinaal vullen van enveloppen), sealenBänderung of eventueel zelfs flowpacken. Mocht een bewerking niet mogelijk zijn, dan kan Mailing Masters uw mailing natuurlijk ook manuelles kuvertieren, en dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?

Neem dan contact op met op. U kunt mailen naar info@mailingmasters.nl