Mailingservice van Mailing Masters

De mailingservice van Mailing Masters

U kunt tijd en vaak ook besparen op uw portokosten door voor uw mailings gebruik te maken van onze mailingservice. Met onze mailingservice is een mailing versturen zonder daar al te veel tijd mee kwijt te zijn heel gemakkelijk.

Wij kunnen uw documenten ook zowel handmatig als dan machinaal couverteren (vouwen en vervolgens insteken in enveloppen). Ook zorgen wij voor de adressen op de enveloppen. Dit doen wij door deze erop te inkjetprinten of door adresstickers op de enveloppen te plakken.

Ook een nette mailing versturen?

Mailingservice in de praktijk

Kies dan voor een specialist in het verzenden van mailingen. Onze service zorgt voor een zorgvuldige en nette manier van versturen. Dit doen wij door alle daarvoor benodigde stappen van u over te nemen.

Een offerte aanvragen voor uw direct mail campagne?

Wij houden hierbij graag rekening met uw wensen. Wij brengen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u uit, nadat u ons heeft aangegeven wat precies verstuurd dient te worden door onze mailingservice. Wanneer u ons uw mailing aanlevert, kunnen wij met onze speciale printservice ook het printen voor u verzorgen.

Twijfel dus niet langer en laat onze mensen uw mailing verzorgen. Neem contact met ons op via mail op info@mailingmasters.nl

Aan onze mailingservice gerelateerde informatie