Direct Mail blog

Welkom op onze blog! Hier vindt u de nieuwste trends op het gebied van direct mail, direct marketing, marketingstrategieën en creatieve marketingideeën. Ook kunt u terecht voor tips over direct mail marketing, postale kwesties en nog veel meer kunt vinden. Van tijd tot tijd zullen we u ook berichten over onze favoriete onderwerpen uit de sector. Van nieuwe technologieën tot nieuwe producten en interessante campagnes.

Deze blog is voor iedereen die geïnteresseerd of betrokken is bij direct mail. We delen kennis, bieden inspiratie over trends/ontwikkelingen, tools en cases. Voor ons staat inhoud, kwaliteit en gedegenheid boven alles. Kortom deze direct mail blog is de place to be voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in direct mail. Inhoud, kwaliteit en grondigheid boven alles.

Onze direct mail artikelen op een rij

  • Online leads genereren met direct mail in 2023
    Online leads genereren met direct mail is onderscheidend. Weet u hoe? Een direct mailing is fysiek en dit biedt de nodige unieke mogelijkheden qua vormgeving vergeleken met een digitale mailing. Daarnaast wordt dit marketingkanaal niet meer overspoeld door zenders die ook vechten om de aandacht van uw doelgroep. Kortom volop … Leer más