Aanleveren partijenpost

Gaat u veel post tegelijk versturen?

Neem dan contact met ons op. Bij Mailing Masters besparen wij vaak op de portokosten van onze opdrachtgevers. Om een aantrekkelijke partijenpost korting te bewerkstelligen zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan uw bulk verzending dient te voldoen.

Aanleveren partijenpost

Wat is partij?

We spreken van partijenpost wanneer er meerdere brieven, pakketten gefrankeerd zijn vanaf een Nederlands afzendadres.  Bovendien dienen de poststukken in 1 keer worden aangeboden bij de verzender van de post. In de praktijk is dit over het algemeen PostNL, DHL of DPD.  Ook dient de gehele verzending verzonden worden tegen dezelfde verzendcondities.

Aanleveren partijenpost

Ontwerp en vormgeving van uw mailing

Om uw zending te mogen versturen als een bulkzending zijn er ook een aantal voorwaarden aan het ontwerp en de vormgeving van uw mailing gesteld.  Voordat u uw partijenpost verstuurd doet u er goed aan om met de vormgever en eventueel het direct mail bedrijf dat u heeft ingeschakeld in gesprek te gaan. Zij kunnen u dusdanig adviseren dat uw dm qua vormgeving voldoet aan de eisen die worden gesteld.

Aanleveren partijenpost

Welke partijenpost past het beste bij uw zending?

Voordat u uw partijenpost kunt aanbieden dient de verzendcondities te worden afgesproken. Wanneer wordt uw partij bezorgt,  wat zijn de formaten van uw poststukken en u geeft aan uit hoeveel poststukken uw direct mailing bestaat.