Online leads genereren met direct mail

Direct mail is onderscheidend. Weet u hoe? Een direct mailing is fysiek en dit biedt de nodige unieke mogelijkheden qua vormgeving vergeleken met een digitale mailing. Daarnaast wordt dit marketingkanaal niet meer overspoeld door zenders die ook vechten om de aandacht van uw doelgroep. Kortom volop kansen.

In de deze tijd is de kans namelijk enorm groot dat ook uw organisatie zich al een geruime tijd focust op het generen van leads via online marketing. Ze spenderen veel middelen en tijd aan social media, SEO, SEA en e-mailmarketing. Organisaties gebruiken deze digitale vormen van leadgeneratie massaal. Dit betekend dat ook uw doelgroep wordt overspoelt. De lage kosten liggen hieraan ten grondslag.

Wilt u ook meer halen uit uw online lead generatie?

Zet dan direct mail in combinatie met online marketing inspanningen. Met behulp van direct mail is het tegenwoordig eenvoudig om onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. Zeker als u een creatieve en aansprekende direct mailing ontwerpt en verstuurd is de kans groot dat u uw doelgroep weet te raken. De praktijk laat zien dat campagnes waarbij de ontvanger van de dm wordt gewezen /verwezen naar de digitale kanalen van de organisatie mooie resultaten oplevert.

Op deze 4 manieren kunt u online leads genereren met direct mail